SASTOJCI:
1l mlijeka
12 žlica gustina
8 žlica šećera
20 dag margarina
1/2 l slatkog vrhnja
30 dag čokolade za kuhanje
petit keks
12 žlica gustina
8 žlica šećera
20 dag margarina
1/2 l slatkog vrhnja
30 dag čokolade za kuhanje
petit keks
BIJELA KREMA: 1. Za bijelu kremu pomiješati 2 dcl mlijeka, 12 žlica gustina, 8 žlica šećera sipati u 8 dcl uzavrelog mlijeka i u ohlađeno umiješati 20 dag margarina
CRNA KREMA: 2. Za crnu kremu otopiti 30 dag čokolade za kuhanje u 1/2 l slatkoga vrhnja(ne ga miksati). ne smije prokuhati.
PRIPREMA: U dublji lim složiti petit kekse (poškropiti ih sa mlijekom) na njih staviti bijelu kremu, a preko preliti crnu kremu.Ostaviti preko noći u hladnjaku.
Izvor: Coolinarika
Nema komentara:
Objavi komentar