SASTOJCI:
1 gotova biskvitna podloga
Za kremu:
1 kutija Parfe kreme Dolcela
100 g popečenih lješnjaka
600 ml mlijeka
100 ml mlijeka
100 g popečenih lješnjaka
600 ml mlijeka
100 ml mlijeka
Za ukrašavanje:
1 vrećica Šlag pjene Dolcela
ribana čokolada
ribana čokolada
PRIPREMA:
1. Mlijeko stavite kuhati, a kad proključa, dodajte mljevene lješnjake, kratko prokuhajte i ohladite.
2. U ohlađeno mlijeko uspite prašak za parfe kremu i miješajte električnom mješalicom oko 4 minute.
3. Biskvitnu podlogu stavite u okrugli kalup i poškropite s malo mlijeka. Na podlogu izlijte pripremljenu parfe kremu.
4. Ostavite u hladnjaku oko 2 sata.
2. U ohlađeno mlijeko uspite prašak za parfe kremu i miješajte električnom mješalicom oko 4 minute.
3. Biskvitnu podlogu stavite u okrugli kalup i poškropite s malo mlijeka. Na podlogu izlijte pripremljenu parfe kremu.
4. Ostavite u hladnjaku oko 2 sata.
POSLUŽIVANJE:
Ohlađenu kremu ukrasite šlagom i ribanom čokoladom.
SAVJET:
Lješnjake možete zamijeniti i bademima.
Izvor: Coolinarika
Nema komentara:
Objavi komentar