nedjelja, 27. ožujka 2016.

Parfe torta od lješnjaka





SASTOJCI:
1 gotova biskvitna podloga

Za kremu:
1 kutija Parfe kreme Dolcela
100 g popečenih lješnjaka
600 ml mlijeka
100 ml mlijeka

Za ukrašavanje:
1 vrećica Šlag pjene Dolcela
ribana čokolada

PRIPREMA:
1. Mlijeko stavite kuhati, a kad proključa, dodajte mljevene lješnjake, kratko prokuhajte i ohladite.
2. U ohlađeno mlijeko uspite prašak za parfe kremu i miješajte električnom mješalicom oko 4 minute.
3. Biskvitnu podlogu stavite u okrugli kalup i poškropite s malo mlijeka. Na podlogu izlijte pripremljenu parfe kremu.
4. Ostavite u hladnjaku oko 2 sata.

POSLUŽIVANJE:
Ohlađenu kremu ukrasite šlagom i ribanom čokoladom.

SAVJET:
Lješnjake možete zamijeniti i bademima.

Izvor: Coolinarika

Nema komentara:

Objavi komentar