SASTOJCI;
1 dinja (1,5 kg)
200 g Kompota od ananasa Podravka
2 banane (oko 300 g)
1 žlica limunova soka
600 g sladoledaod vanilije
1 Šlag hit Dolcela
čokoladni preljev
2 banane (oko 300 g)
1 žlica limunova soka
600 g sladoledaod vanilije
1 Šlag hit Dolcela
čokoladni preljev
PRIPREMA:
1. Male zrele dinje razrežite na 4 dijela i izdubite koštice i meso. Meso dinje narežite na kockice ili oblikujte u kuglice.
2. Na čamčiće položite komadiće ananasa i ploške banana koje ste prethodno nakapali limunovim sokom.
3. Na voće položite 2-3 male kuglice sladoleda Banana split.
2. Na čamčiće položite komadiće ananasa i ploške banana koje ste prethodno nakapali limunovim sokom.
3. Na voće položite 2-3 male kuglice sladoleda Banana split.
POSLUŽIVANJE:
Voćne čamčiće ukrasite šlagom i čokoladnim preljevom pa poslužite uz voćnu salatu od dinje koju možete preliti šećernim sirupom s dodatkom limunova soka.
Savjet
Broj uzvanika podijelite sa 4 i dobit ćete broj dinja koje trebate kupiti. :D
Savjet
Broj uzvanika podijelite sa 4 i dobit ćete broj dinja koje trebate kupiti. :D
Nema komentara:
Objavi komentar